Referinte

Alina:uitandu-ma in urma, nici nu imi vine sa cred ca a trecut fix un an de cand am aparatul dentar, timp care a trecut foarte repede si usor pentru mine, cu toate ca am avut mai multe extractii si unele perioade de disconfort, dar care au trecut la fel de repede cum au si aparut pentru ca intotdeauna am stiut ca sunt pe mainile celui mai bun profesionist, un om care isi iubeste cu adevarat meseria si pune binele pacientului pe primul loc, ceea ce a contat foarte mult pentru mine, motiv pentru care il recomand cu toata incredea si cu zambetul pe buze pe Ovidiu, ca medic ortodont. Categorit, a fost alegerea care mi-a redat entuziasmul, mi-a imbunatatit starea de bine, increderea in mine, inca de la prima activare am simtit ca radiez de bucurie si entuziasm. Pregresele – sunt incredibile, iar bucuria pe care mi-o aduc ma fac sa nu ma mai gandesc la timpul ramas pana la finalul tratamentului. Multumesc, Ovidiu!?


Lia: În spatele unui zâmbet perfect se găsesc următoarele ingrediente: un pacient răbdător și un doctor înțelegător și asumat. Pentru mine dr. Rădescu și Firstorthodent reprezintă fundația. Mulțumesc

Dana: Decizia de acum 5 ani mi-a schimbat categoric viața în bine! Cele două fetițe, paciente ale dl. dr. Rădescu Ovidiu, îl percep ca pe un prieten de familie, în care au încredere să aiba grijă de frumusețea și sanătatea dinților lor. 

Elena: Fetiței mele i-a plăcut că a fost foarte prietenos și răbdător și a știut cum să o câștige ușor prin felul în care i s-a adresat și cum i-a explicat totul înainte de a acționa. Vrea să meargă cu plăcere la cabinet și este sigură că ascultând sfaturile d-lui Dr. Ovidiu va avea rezultate foarte bune.

Daniela Elena: deși a avut dințisorii de lapte impecabili, dinții definitivi au erupt în toate direcțiile, așa am ajuns să-l cunoaștem pe dr. Rădescu. Cu superprofesionalism ne-a explicat cauzele erupției vicioase și toate variantele de tratament. După întreaga perioadă pot spune că totul a meritat, vă mulțumim, suntem foarte fericiți  pentru zămbetul Ilenei.

Adriana: Multumesc Firstorthodent pentru zâmbetul de Hollywood de care ma bucur acum! Profesionalismul de care dai mereu dovadă m-a făcut să mă simt în siguranță la fiecare sedință și mă bucur de purtarea aparatului dentar.

Robert: …pot spune ca am avut o experiență plăcută…am ajuns la un rezultat impecabil de care sunt foarte mulțumit. Purtarea aparatului dentar a fost foarte ușoară, iar acesta mi-a adus un zâmbet cu care mă pot mândri oriunde.

Dana: Este minunată senzația de a zâmbi și de a râde din tot sufletul, cu toți dinții, cu gura până la urechi!

Cristian: M-a convins că își cunoaște meseria foarte bine, a fost sincer de la început când m-a informat cu privire la durata procesului și costurile aferente. Acum, după 3 ani sunt EXTREM DE MULȚUMIT, atât de rezultate cât și de relația pe care am dezvoltat o cu Ovidiu.

Ionuț: calitate, profesionalism, promtitudine și avantajul plății eșalonate a tratamentului.

Dora: Ca tehnician dentar știu ce înseamnă o dantură frumosă, ceea ce mi s-a oferit.

Edi: Domnul doctor mi-a transmis încredere prin sinceritate și m-a convins de la bun început ca va fi un rezultat minunat cu o singură condiție: răbdare. Zâmbetul este cel mai frumos accesoriu!

Marius: ambii copii sunt bucuroși când merg la dentist.

Adriana: Răbdare și implicare…eram informată despre starea tratamentului…iar acum am zâmbetul pe care mi l-am dorit mereu.

Anca: Sunt foarte mulțumită de rezultatul pe care fetița mea îl are cu ajutorul dl. dr Ovidiu Rădescu. Este un doctor cu care se comunică foarte ușor, explică pe înțelesul copilului ceea ce trebuie să facă cu calm și profesionalism.

Raluca: aștept cuminte momentul în care voi putea zâmbi cu dinții. Dinți sănătoși=Doctor Rădescu.

Elisabeta Tifrea: în cei 3 ani de tratament am înțeles că ortodonția este în primul rând despre sănătate, dar și despre zâmbete frumoase. Profesionalism, claritate, punctualitate, generozitatea, empatie sunt calitățiile domnului doctor ortodont. Tratamentul ortodontic presupune o muncă în echipă, recomand cu încredere. Mulțumim.

Cristiana: un proces lung, dar sunt încrezătoare ca fiul meu este pe mâini bune!

Talida: de peste doi ani colaborăm și suntem foarte mulțumiți, amandoi băieții au beneficiat de experiența domnului doctor, il recomandam ca medic specialist ortodont.

Georgiana: povestea mea a început în 2014 cu niște probleme gingivale avănd tratamente complicate în alt cabinet de unde am plecat. O cunoștință mi l a recomandat pe Ovidiu, care după investigații amănunțite în colaborare cu alți medici specialiști, a fost de-acord să aplice aparatul dentar ortodontic de care am fost mulțumită chiar dacă am plecat din tară, reușind să colaborăm și la distanță. După o muncă grea se vede rezultatul mult așteptat.Mulțumesc pentru suportul oferit în cazul meu.

Veronica: prin muncă, efort și profesionalism, după 6 luni de tratament ortodontic sunt foarte mulțumită și fericită de zămbetul meu. Mulțumesc mult pentru implicare, răbdare și creativitate.

Amma: profesionalism, expertiza, răbdare, încredere și respect și lucru cu bucurie, interacțiunile au fost pline de voie bună.

Mara Simion: pentru mine experienta acestui tratament a fost una de durată, am primit explicații detaliate, clare privind pașii ce audus la zâmbetul de care sunt măndră acum. Multumesc si recomand din toata inima.

Anca: zâmbetul de la final a făcut să merite pe deplin tot chinul pacientului, al medicului si costurile nu tocmai mici ale tratamentului. Rezultatul este excepțional și îi mulțumim medicului ortodont Ovidiu Rădescu pentru răbdare, implicare și profesionalism! 

Andrei: Au trecut deja 6 ani de când mi-am dat jos aparatul ortodontic, iar rezultatele de atunci se mențin până în prezent. Acest lucru se datorează unui tratament ortodontic de calitate, dar și respectării instrucțiunilor medicului. Sfatul meu: purtați contenția cât de mult puteți și mergeți la controale cu regularitate.

Darius: wow! Atat pot spune! Totul s-a petrecut încet, cu multiple explicații ce mi-au dat încredere că sunt pe drumul cel bun. O adevărată experiență americană!

Irina: aventura mea cu brackeți (aparatul ortodontic) totul a părut foarte ușor în urma gândurilor pozitive pe care mi le-a insuflat. În prezent sunt pe ultima sută de metri, dar totuși sunt răbdatoare și nu grăbesc nici un pas. deoarece știu că prin perseverență reușești.

Alina: dupa doar 2 luni de zile, rezultatele sunt nu doar vizibile, ci, pot spune, fantastice. Trebuie sa adaug ca mergem la fiecare intalnire ( nu ii spunem consultatie ortodontică, pentru ca relatia dintre dl. dr. Ovidiu si fetita, respectiv dintre dumnealui si mine, este mai presus de o relatie medic -pacient) cu mult drag.

Mălina: Purtarea unui aparat dentar a fost o provocare. Deși drumul către un zâmbet perfect este unul greu, un medic potrivit îți poate da încrederea că toate au o rezolvare.

Vanessa: Rezultatele au fost excepționale. Pe partea de estetica după purtarea aparatului dentar (periaj, detartraj etc) am mers în continuare la dânsul. Discuțiile au fost și sunt  mereu deschise și întotdeauna s-a ținut cont de dorințele mele.

Dan Clinciu:explicații clare și detaliate, după o perioadă de 3 ani, evoluția copilului meu este superbă, mulțumim pentru profesionalism și empatie.

Nastia: După 5 ani (de la finalizarea tratamentului ortodontic) sunt 100% mulțumită de rezultate. Acum sunt fericită cu zâmbetul meu, recomand.

Sorin: Membru activ din unicul grup de voluntari din Brasov în perioada Covid 19: atitudine prietenoasa, tratament stomatologic precis si eficient, m-a sunat pentru a controla starea mea de sanatate. Recomand cu incredere.

Adina: un medic ortodont extrem de bine pregatit, care isi face meseria eficient si eficace tinzand spre perfectiune. Recomand cu incredere!

Update Adriana după 5 ani de la tratamentul ortodontic: recomand cu incredere serviciile ortodontice Firstorthodent si dupa 5 ani, medicul ortodont Rădescu un adevarat profesionist.

Alina: Dr. R. m-a convins de la prima consultatie, entuziasmul si convingerea cu care imi explica etapele planului de tratament m-au facut sa cred cu adevarat in rezolvarea problemelor mele. Tot timpul are vorbe de incurajare pe intreaga perioada de tratament. multumesc.

Alina: Am un zambet mai mult decat perfect, visual meu a devenit realitate.

Bogdan: recomand cu toata increderea.Multumim

Lumi Gorgan: cu toată încrederea il recomand pe dr. Radescu, un medic ce a dat dovada de mult profesionalsim!

Denisa Ioana: Ovidiu Rădescu este primul medic ortodont ce mi-a dat senzația că știe ce face, vorbindu-mi transparent despre avatanjele și dezavantajele fiecărui aparat dentar, dar și despre starea dinților mei. Vorbeste cu pasiune, analizand foarte bine cazul meu. Mulțumesc!

Gabriela: un medic ortodont profesionist in Romania, excelente cunoștințe medicale, abordare proactivă, actuală și modernă în privința tratării și prevenției problemelor de articulație temporo-mandibulară. Recomand.

Am ajuns la final si nu mă pot opri din a ma uita zambind in oglinda. Multumesc, Firstorthodent!

 După doar câteva luni de tratament ortodontic la clinica Firstorthodent sunt extrem de multumită de rezultate.

Diana: Experienta mea cu Firstorthodent a fost una placută, mi s-a explicat cauza problemei mele cat si variantele de tratament. Dupa cateva luni de tratament sunt extrem de multumita.

Violeta: Am reușit să cunosc un medic specialist ortodont de excepție ce pune pe primul loc calitatea. Întodeauna am fost pusă pe primul loc și tratată cu profesionalism. Merită orice sacrificiu, recomand cu încredere!

Raluca Bogdan: Am avut parte de un tratament profesionist, cu materiale de f buna calitate, explicații ce ne au ajutat să înțelegem procesul de corecție ortodontică. Recomand cu mare încredere!

Sofia: in calitate de parinte pentru cei 2 copii (pacientii), d-nul doctor Radescu se remarca prin: profesionalism; tratamente/ solutii personalizate/ gandite pentru fiecare pacient, cu rezultate reale, vizibile chiar si de catre o persoana fara cunostinte in acest domeniu. In cazul nostru, procedura finalizata la unul din copii, rezultat excelent: atitudinea calma, optimista, dar in acelasi timp ferma, care iti transmite un sentiment de siguranta si stii ca ai ajuns exact la omul potrivit! 

Dan: Am consultat mai multi medici ortodonti inainte de a ajunge la Dr. Radescu si am ramas cu impresia ca problemele mele nu au rezolvare, sau cel putin nu se poate ajunge la un rezultat acceptabil.
Dr. Radescu a fost singurul care mi-a oferit o solutie adaptata la nevoile mele si un plan de tratament realist pentru a obtine rezultate maxime.
fatul meu pentru cei care au astfel de probleme este sa mearga la un consult, pentru ca exista o solutie pentru orice, si sa tina cont ca este o relatie medic-pacient in care si pacientul trebuie sa fie implicat si determinat.