Referinte

Dana: Decizia de acum 5 ani mi-a schimbat categoric viața în bine! Cele două fetițe, paciente ale dl. dr. Rădescu Ovidiu, îl percep ca pe un prieten de familie, în care au încredere să aiba grijă de frumusețea și sanătatea dinților lor. 

Elena: Fetiței mele i-a plăcut că a fost foarte prietenos și răbdător și a știut cum să o câștige ușor prin felul în care i s-a adresat și cum i-a explicat totul înainte de a acționa. Vrea să meargă cu plăcere la cabinet și este sigură că ascultând sfaturile d-lui Dr. Ovidiu va avea rezultate foarte bune.

Adriana: Multumesc Firstorthodent pentru zâmbetul de Hollywood de care ma bucur acum! Profesionalismul de care dai mereu dovadă m-a făcut să mă simt în siguranță la fiecare sedință și mă bucur de purtarea aparatului dentar.

Robert: …pot spune ca am avut o experiență plăcută…am ajuns la un rezultat impecabil de care sunt foarte mulțumit. Purtarea aparatului dentar a fost foarte ușoară, iar acesta mi-a adus un zâmbet cu care mă pot mândri oriunde.

Dana: Este minunată senzația de a zâmbi și de a râde din tot sufletul, cu toți dinții, cu gura până la urechi!

Cristian: M-a convins că își cunoaște meseria foarte bine, a fost sincer de la început când m-a informat cu privire la durata procesului și costurile aferente. Acum, după 3 ani sunt EXTREM DE MULȚUMIT, atât de rezultate cât și de relația pe care am dezvoltat o cu Ovidiu.

Ionuț: calitate, profesionalism, promtitudine și avantajul plății eșalonate a tratamentului.

Dora: Ca tehnician dentar știu ce înseamnă o dantură frumosă, ceea ce mi s-a oferit.

Edi: Domnul doctor mi-a transmis încredere prin sinceritate și m-a convins de la bun început ca va fi un rezultat minunat cu o singură condiție: răbdare. Zâmbetul este cel mai frumos accesoriu!

Marius: ambii copii sunt bucuroși când merg la dentist.

Adriana: Răbdare și implicare…eram informată despre starea tratamentului…iar acum am zâmbetul pe care mi l-am dorit mereu.

Anca: Sunt foarte mulțumită de rezultatul pe care fetița mea îl are cu ajutorul dl. dr Ovidiu Rădescu. Este un doctor cu care se comunică foarte ușor, explică pe înțelesul copilului ceea ce trebuie să facă cu calm și profesionalism.

Raluca: aștept cuminte momentul în care voi putea zâmbi cu dinții. Dinți sănătoși=Doctor Rădescu.

Cristiana: un proces lung, dar sunt încrezătoare ca fiul meu este pe mâini bune!

Talida: de peste doi ani colaborăm și suntem foarte mulțumiți, amandoi băieții au beneficiat de experiența domnului doctor, il recomandam ca medic specialist ortodont.

Georgiana: povestea mea a început în 2014 cu niște probleme gingivale avănd tratamente complicate în alt cabinet de unde am plecat. O cunoștință mi l a recomandat pe Ovidiu, care după investigații amănunțite în colaborare cu alți medici specialiști, a fost de-acord să aplice aparatul dentar ortodontic de care am fost mulțumită chiar dacă am plecat din tară, reușind să colaborăm și la distanță. După o muncă grea se vede rezultatul mult așteptat.Mulțumesc pentru suportul oferit în cazul meu.

Veronica: prin muncă, efort și profesionalism, după 6 luni de tratament ortodontic sunt foarte mulțumită și fericită de zămbetul meu. Mulțumesc mult pentru implicare, răbdare și creativitate.