Referinte


Lia: În spatele unui zâmbet perfect se găsesc următoarele ingrediente: un pacient răbdător și un doctor înțelegător și asumat. Pentru mine dr. Rădescu și Firstorthodent reprezintă fundația. Mulțumesc

Dana: Decizia de acum 5 ani mi-a schimbat categoric viața în bine! Cele două fetițe, paciente ale dl. dr. Rădescu Ovidiu, îl percep ca pe un prieten de familie, în care au încredere să aiba grijă de frumusețea și sanătatea dinților lor. 

Elena: Fetiței mele i-a plăcut că a fost foarte prietenos și răbdător și a știut cum să o câștige ușor prin felul în care i s-a adresat și cum i-a explicat totul înainte de a acționa. Vrea să meargă cu plăcere la cabinet și este sigură că ascultând sfaturile d-lui Dr. Ovidiu va avea rezultate foarte bune.

Adriana: Multumesc Firstorthodent pentru zâmbetul de Hollywood de care ma bucur acum! Profesionalismul de care dai mereu dovadă m-a făcut să mă simt în siguranță la fiecare sedință și mă bucur de purtarea aparatului dentar.

Robert: …pot spune ca am avut o experiență plăcută…am ajuns la un rezultat impecabil de care sunt foarte mulțumit. Purtarea aparatului dentar a fost foarte ușoară, iar acesta mi-a adus un zâmbet cu care mă pot mândri oriunde.

Dana: Este minunată senzația de a zâmbi și de a râde din tot sufletul, cu toți dinții, cu gura până la urechi!

Cristian: M-a convins că își cunoaște meseria foarte bine, a fost sincer de la început când m-a informat cu privire la durata procesului și costurile aferente. Acum, după 3 ani sunt EXTREM DE MULȚUMIT, atât de rezultate cât și de relația pe care am dezvoltat o cu Ovidiu.

Ionuț: calitate, profesionalism, promtitudine și avantajul plății eșalonate a tratamentului.

Dora: Ca tehnician dentar știu ce înseamnă o dantură frumosă, ceea ce mi s-a oferit.

Edi: Domnul doctor mi-a transmis încredere prin sinceritate și m-a convins de la bun început ca va fi un rezultat minunat cu o singură condiție: răbdare. Zâmbetul este cel mai frumos accesoriu!

Marius: ambii copii sunt bucuroși când merg la dentist.

Adriana: Răbdare și implicare…eram informată despre starea tratamentului…iar acum am zâmbetul pe care mi l-am dorit mereu.

Anca: Sunt foarte mulțumită de rezultatul pe care fetița mea îl are cu ajutorul dl. dr Ovidiu Rădescu. Este un doctor cu care se comunică foarte ușor, explică pe înțelesul copilului ceea ce trebuie să facă cu calm și profesionalism.

Raluca: aștept cuminte momentul în care voi putea zâmbi cu dinții. Dinți sănătoși=Doctor Rădescu.

Cristiana: un proces lung, dar sunt încrezătoare ca fiul meu este pe mâini bune!

Talida: de peste doi ani colaborăm și suntem foarte mulțumiți, amandoi băieții au beneficiat de experiența domnului doctor, il recomandam ca medic specialist ortodont.

Georgiana: povestea mea a început în 2014 cu niște probleme gingivale avănd tratamente complicate în alt cabinet de unde am plecat. O cunoștință mi l a recomandat pe Ovidiu, care după investigații amănunțite în colaborare cu alți medici specialiști, a fost de-acord să aplice aparatul dentar ortodontic de care am fost mulțumită chiar dacă am plecat din tară, reușind să colaborăm și la distanță. După o muncă grea se vede rezultatul mult așteptat.Mulțumesc pentru suportul oferit în cazul meu.

Veronica: prin muncă, efort și profesionalism, după 6 luni de tratament ortodontic sunt foarte mulțumită și fericită de zămbetul meu. Mulțumesc mult pentru implicare, răbdare și creativitate.

Amma: profesionalism, expertiza, răbdare, încredere și respect și lucru cu bucurie, interacțiunile au fost pline de voie bună.

Anca: zâmbetul de la final a făcut să merite oe deplin tot chinul pacientului, al medicului si costurile nu tocmai mici ale tratamentului. Rezultatul este excepțional și îi mulțumim medicului ortodont Ovidiu Rădescu pentru răbdare, implicare și profesionalism! 

Andrei: Au trecut deja 6 ani de când mi-am dat jos aparatul ortodontic, iar rezultatele de atunci se mențin până în prezent. Acest lucru se datorează unui tratament ortodontic de calitate, dar și respectării instrucțiunilor medicului. Sfatul meu: purtați contenția cât de mult puteți și mergeți la controale cu regularitate.

Irina: aventura mea cu brackeți (aparatul ortodontic) totul a părut foarte ușor în urma gândurilor pozitive pe care mi le-a insuflat. În prezent sunt pe ultima sută de metri, dar totuși sunt răbdatoare și nu grăbesc nici un pas. deoarece știu că prin perseverență reușești.

Alina: dupa doar 2 luni de zile, rezultatele sunt nu doar vizibile, ci, pot spune, fantastice. Trebuie sa adaug ca mergem la fiecare intalnire ( nu ii spunem consultatie ortodontică, pentru ca relatia dintre dl. dr. Ovidiu si fetita, respectiv dintre dumnealui si mine, este mai presus de o relatie medic -pacient) cu mult drag.

Mălina: Purtarea unui aparat dentar a fost o provocare. Deși drumul către un zâmbet perfect este unul greu, un medic potrivit îți poate da încrederea că toate au o rezolvare.

Vanessa: Rezultatele au fost excepționale. Pe partea de estetica după purtarea aparatului dentar (periaj, detartraj etc) am mers în continuare la dânsul. Discuțiile au fost și sunt  mereu deschise și întotdeauna s-a ținut cont de dorințele mele.

Nastia: După 5 ani (de la finalizarea tratamentului ortodontic) sunt 100% mulțumită de rezultate. Acum sunt fericită cu zâmbetul meu, recomand.

Sorin: Membru activ din unicul grup de voluntari din Brasov în perioada Covid 19: atitudine prietenoasa, tratament stomatologic precis si eficient, m-a sunat pentru a controla starea mea de sanatate. Recomand cu incredere.

Adina: un medic ortodont extrem de bine pregatit, care isi face meseria eficient si eficace tinzand spre perfectiune. Recomand cu incredere!

Update Adriana după 5 ani de la tratamentul ortodontic: recomand cu incredere serviciile ortodontice Firstorthodent si dupa 5 ani, medicul ortodont Rădescu un adevarat profesionist.