Referinte

Elena: Fetiței mele i-a plăcut că a fost foarte prietenos și răbdător și a știut cum să o câștige ușor prin felul în care i s-a adresat și cum i-a explicat totul înainte de a acționa. Vrea să meargă cu plăcere la cabinet și este sigură că ascultând sfaturile d-lui Dr. Ovidiu va avea rezultate foarte bune.

Adriana: Multumesc Firstorthodent pentru zambetul de Hollywood de care ma bucur acum! Profesionalismul de care dai mereu dovadă m-a făcut să mă simt în siguranță la fiecare sedință și mă bucur de purtarea aparatului dentar.

Robert: …pot spune ca am avut o experiență plăcută…am ajuns la un rezultat impecabil de care sunt foarte mulțumit. Purtarea aparatului dentar a fost foarte ușoară, iar acesta mi-a adus un zâmbet cu care mă pot mândri oriunde.

Dana: Este minunată senzația de a zâmbi și de a râde din tot sufletul, cu toți dinții, cu gura până la urechi!

Cristian: M-a convins că își cunoaște meseria foarte bine, a fost sincer de la început când m-a informat cu privire la durata procesului și costurile aferente.

Dora: Ca tehnician dentar știu ce înseamnă o dantură frumosă, ceea ce mi s-a oferit.

Edi: Domnul doctor mi-a transmis încredere prin sinceritate și m-a convins de la bun început ca va fi un rezultat minunat cu o singură condiție: răbdare. Zâmbetul este cel mai frumos accesoriu!

Marius: ambii copii sunt bucuroși când merg la dentist.

Adriana: Răbdare și implicare…eram informată despre starea tratamentului…iar acum am zâmbetul pe care mi l-am dorit mereu.

Anca: Sunt foarte mulțumită de rezultatul pe care fetița mea îl are cu ajutorul dl. dr Ovidiu Rădescu. Este un doctor cu care se comunică foarte ușor, explică pe înțelesul copilului ceea ce trebuie să facă cu calm și profesionalism.

Raluca: aștept cuminte momentul în care voi putea zâmbi cu dinții. Dinți sănătoși=Doctor Rădescu.